Østjysk køleteknik og el-styrings løsninger til erhverv

Mangeårig erfaring med el-styringer i kølebranchen spiller en stor rolle, når der skal udarbejdes komplekse og store el-styringsløsninger for erhvervsvirksomheder. Montering, servicering og salg indenfor alle typer af køle og fryseanlæg. Køleteknikere arbejder med opgaver forbundet med installation, servicering og fejlfinding af klima-og køleanlæg. Det betyder arbejde med store industrielle køleanlæg i virksomheder eller på tankskibe eller køleanlæg i supermarkeder og i industrien eller med varmepumper og aircondition i huse. 

Jenitek er en Østjysk køletekniker med mere end 20 års erfaring indenfor montering af køletekniske el-styrings løsninger til erhverv.  Et driftssikkert kølerum kræver en specialiseret køletekniker med flair for oprettelse af komplekse el-styringer i bl.a. detailindustrien. Køle- og frysemoduler i højisolerede løsninger skaber en stærk sammenhængskraft, hvor energien lagres og anvendes til hensigten uden at gå på kompromis og misbruge energien til ringe formål. Det garanterer at varerne i detailforretningen altid har den ønskede temperatur og forlænger levetiden på selve modulet der skaber energien, og du anvender mindre strøm, som der udmønter sig i besparelser over hele linjen. 

Varmepumper er en økonomisk god investering til byggeriet

Varmepumper fungerer ved at pumpe eller flytte varme fra et sted til et andet ved hjælp af en kompressor og en cirkulerende struktur af væske- eller gas kølemiddel, hvorigennem der ekstraheres varme fra eksterne kilder og pumpes indendørs. Der findes luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper og valget af varmepumpe afhænger af behovet. 

Varmepumper har flere fordele for dit hjem. Pumpning af varmen bruger mindre elektricitet sammenlignet med når elektricitet udelukkende bruges til at konvertere den. I løbet af somrene kan cyklussen vendes, og enheden fungerer som et klimaanlæg. Det er en driftssikker og pålidelig maskine, som fungerer perfekt som klimaanlæg i de varme måneder, som vi ofte får i den danske sommer. Det er også kaldet et aircondition klimaanlæg.  

Stigende interesse i Danmark i nye grønne boliger

Varmepumper stiger i popularitet i Danmark, hvilket har udmærket sig i en hurtigere overgang til grønnere bolig og alternativ energiforbrug. Der bliver tænkt i energimæssige løsninger, der gavner i en mere langsigtet løsning. 

Ved at kombinere varmepumper med solpaneler kan du gøre dit hjem selvforsynende og miljøvenligt. Korrekt designet og installeret varmepumpe kan være det værd ved regelmæssigt at opnå mere end 300 procent effektivitet.

Det er en god investering at implementere en varmepumpe i dit hjem, som ikke kræver den store ekspertise at vedligeholde og holde i gang.