Bliv klar til dit næste byggeprojekt

Nogle mennesker kan bare ikke sidde på deres i hænder i for lang tid – hvis overhovedet. Der skal helst hele tiden være et fedt bygge- eller renoveringsprojekt man kan give sig i kast med.

En ting er dog at have ideen til et fedt projekt, man kan give sig i kast med i sin fritid. En helt anden ting er, at sørge for at det hele også er ordentlig udført, og helst gerne inden for en rimelig tidsramme. Så hvordan får du det til at gå op i en højere enhed?

Lav en overskuelig tidsplan

Nærmest uanset hvilket projekt du har planer om at give dig i kast med, kan du ofte med fordel sørge for god planlægning af de mange arbejdsprocesser. Start med at skrive alle opgaver der skal udføres ned. Du kan også tilføje hvor lang tid den enkelte opgave tager, men det er ikke altid nødvendigt.

Når du har din arbejdsliste kan du gå i gang med at fordele opgaverne ud på de dage du har til opgaven. Hvis du det er noget der skal stå færdigt til et bestemt tidspunkt, giver det dig hurtigt et overblik over, hvor meget du bør arbejde på hver dag. På den måde har du også styr på hvornår dine Makita batterier skal være opladet og klar.

Giv dig selv plads til en pause

Målet er sikkert – det handler om at have et projekt der står knivskarpt når det hele er færdigt. Derfor kan man også hurtigt blive fristet til at fokusere for meget på selv de mindste detaljer undervejs. Men det er vigtigt at både dit makita batteri og dit eget batteri er ladet helt op, når der skal arbejdes.

Tillad derfor at du holder en pause ind imellem, hvis du kan mærke at kvaliteten af det du laver, lige så stille begynder at dale.