Få nu styr på den have!

Nu har du for længe gået på kompromi med dig selv og haven. Nu har den stået og set sørgelig ud alt for længe. Vinteren har gjort den træt, hækken er blevet gennemsigtig og terrassen er noget fra en krigsfilm. Det er da for kedeligt, at være ude i en have som den. Snart er det sommer og solskin, og så skal du have en have, som du kan sidde i og være stolt af. Her får du en række ideér til, hvordan du kan friske din have lidt op, og det kan blandt andet gøres nemt på Wimex.dk.

Et hegn og et nyt privatliv

Få dig et hegn. Nu er du godt irriteret over, at nabo ungerne altid kigger ind. Det er som om, at du altid bliver forstyrret, når du ligger og soler dig. Så kigger Fru Hansen henover hækken og inviterer sig selv på kaffe, og postbuddet følger altid med i, når du slår græsset. Det skal stoppe, og det skal stoppe lige nu. Din have skal være din egen og ingen andres. Du er ikke et dyr til offentlig skue, du er en privat person, og du skal have dit privatliv.

En terrasse som gør andre misundelige

Det er ikke fedt og det er ikke hyggeligt at grille på en skæv terrasse fyldt mos og fulgeklatter. Det ødelægger den idylliske idé om den ideelle grillaften. Og mens du har gæster og viser, at du er en sand barbeque chef, så skal du da ikke bruge tid på at spekulere over, om de dømmer dig for ikke at passe bedre på haven. Du skal kunne vise den frem med et smil og sige “Ja, det her er så mit frirum!”, og de vil måbe og se misundelige på dig. Du spørger nok, men hvordan fremskaffer jeg den mest prestige terrasse, som vil gøre mig anerkendt i nabolaget og sørge for, at det er mig, der holder alle grillaftenerne. Det er egentlig meget let. Du kunne måske overveje at lægge nogle Wimex terrassebrædder. De er nemme at lægge, smukke at kigge på og endnu nemmere at vedligeholde. Så skal du ikke bruge tid på at kæmpe med ukrudt og klatrende efeu. Dine Wimex tillader slet ikke sådanne pestilenser.