Lad ikke dårligt vejr ødelægge din havefest

Går du og er ved at planlægge en havefest? Ja så har du sikkert nok om ørene. Der kan nemlig være mange ting, der skal på plads til sådan en begivenhed. Alligevel ville det nok ikke være helt ved siden af at sige, at en af de allerstørste ting må være, hvordan du skal forholde dig til vejret. For det er jo aldrig helt til at vide, hvad ud skal regne med. Derfor kan det også være svært at vide, præcis hvordan du holde en succesrig fest udenfor. Her er alligevel nogle gode ideer til det.

Sørg for varme

Noget af det vigtigste er, at I kan holde varmen. Derfor kan det eksempelvis være en god idé at anskaffe dig en terrassevarmer. På den måde skal du nemlig ikke blot gå og håbe på, at solen skinner på den store dag. I stedet kan du selv sørge for varme i form af en god og pålidelig varmekilde.

Selv på solrige dage kan kulden også indtræffe hen mod aften. Derfor kan det altså også være rart med en ekstra varmekilde, hvis ikke I forestiller jer, at festen stopper tidlidt. Det ville jo være så ærgerligt, hvis det var vejret, der skulle komme i vejen for den gode havefest.

Vær forberedt på regn

Udover varme så er det også vigtigt, at I kan holde jer tørre. For hvis I først bliver våde, så vil kulden også hurtigere trænge ind på jer. Det er derfor en god idé at være forberedt på, at der kan komme regn.

Du kan blandt andet vælge at holde festen i et stort telt. Så er I helt sikret med læ.

Et alternativ er, at I laver en plan B. Måske kan det lade sig gøre at rykke indenfor eller at holde festen i en garage, hvis regnen pludselig vælter ned.