Hvad koster det at isolere loftet?

Hvad koster det at isolere loftet?

Hvad koster det at isolere loftet afhænger af det isoleringsmateriale der benyttes til arbejdet. Der er forskel på isoleringsmaterialet og det er forskelligt, hvad der anbefales, men det afhænger også af hvad der skal isoleres.

Prisoversigt over hvad koster det at isolere loftet

Her kan du få et lille indblik i, hvad det koster at isolere loftet og hvad der følger med i prisen. Det er hovedsageligt granulat isoleringsvirksomheder benytter sig af. Arbejdsgangen er nemmere og hurtigere, men isoleringsmaterialet er bedre at isolere med, frem for -batts, -plader eller isoleringsruller. Ved indblæsningen af isoleringsmaterialet, kan det komme lettere ud i alle hjørnerne, om synlige bjælker og installationer.

 

De typer isoleringsprodukter der benyttes til isolering er papiruld, glasuld og stenuld. 

Her får du en prisoversigt på de forskellige isoleringsprodukter

 

  • 200 mm papiruld koster 99 kr pr m2
  • 200 mm glasuld koster 109 kr pr m2
  • 200 mm stenuld koster 109 kr pr m2.

Hvad er inkluderet i prisen når man får isoleret loftet

Ved indblæsning af 200 mm isolering er prisen inklusiv moms. Det dækker endvidere også over isoleringsmaterialet og selvet isoleringsarbejdet, som bliver udført af professionelle isoleringsfagfolk. 

 

Ønsker du der skal laves materialestop ved indgangshullet, samt ved spærene, eller nyopført gangbro kommer det oven i prisen. Her vil prisen oftest ligge på omkring de 120-160 kr pr m2 alt inklusiv. Ønsker du at gøre noget af arbejdet selv, er der penge at spare i sidste ende. 

Hvad koster det at isolere loftet

Hvad koster det at isolere loftet kan de forskellige isolering udbydere, være behjælpelige med at besvare. De tilbyder også at komme ud til at gratis isoleringstjek. Her får du en grundig gennemgang af, hvad de anbefaler, arbejdsgangen og valg af materiale til efterisoleringen.

 

Du vil få et prisoverslag, samt en beregning på hvornår din investering vil være tjent hjem igen. Det tager oftest mellem 3-5 år for efterisoleringen af dit loft er tjent hjem.