Styrk arbejdsglæden for dine ansatte

Arbejdsglæde. Dette er et ord, som alle folk har en forskellig opfattelse af. Fordi hvordan sikrer man helt præcis en god arbejdsglæde? Er det gennem teambuilding, kageordning, lønnen eller de rette faciliteter?

Sidstnævnte er i hvert fald et godt sted at starte. Hvis du har kontoransatte, så er det vigtigt at man har de rigtige rammer omkring dem. Det kan fx være gode og funktionelle computere, et hæve-sænkebord og ikke mindst gode kontorstole.

Forbedr forholdene for dine kontoransatte
Hvis man er kontoransat, bruger man ufattelig mange timer på kontorstolen. Derfor er det også vigtigt at den er af høj kvalitet. Glæd dine medarbejdere med en Labofa kontorstol, der med de ergonomiske funktioner passer godt på kroppen i løbet af en lang arbejdsdag.

Fordelene ved en god kontorstol er at du kan forebygge skader, som typisk opstår over længere tid ved et siddende arbejde. Man kan nemlig risikere at både få smerter samt skader i ryg, lænd, arme, nakke og skuldre. Pas derfor på dine ansatte ved at anskaffe dem nogle gode kontorstole, som i sidste ende vil styrke arbejdsglæden.

Skab en aktiv dag
Du kan med fordel skabe en mere aktiv dag for dine medarbejdere. Indfør fx 10 minutters gymnastik dagligt, så dine medarbejdere får rørt kroppen. Lav nogle simple øvelser hvor alle kan være med. Man kan eventuelt lave en ordning med at hver uge så er der en ny, som står for gymnastikken. På denne måde får man inddraget nogle forskellige øvelser, og man får folk til at deltage mere aktivt.

Det kan også være en lille gåtur rundt om arbejdspladsen – på denne måde får man både rørt kroppen og får noget frisk luft.

Skab et lille break i løbet af dagen, som giver medarbejderne en øget motivation og arbejdsglæde. Gør det til en god vane i virksomheden hvor alle deltager.