Boghylder er det store hit i boligindretning

bøger

Er du en kæmpe bogelsker? Det er de seneste år blevet endnu mere populært at købe fysiske bøger, man kan læse, og så bruge dem som en del af sin indretning efter. Det helt store indretningshit er nemlig lige nu bogreoler. Indbyggede bogreoler, svævende bogreoler eller boghylder. Det er et hit. Men bogreoler i indretningen betyder også, at der skal flere fysiske bøger hjem i boligen. Hvilket er rigtig heldigt, hvis man er en bogelsker, for så har man en undskyldning for, at tage en ny bog med hjem lidt oftere, end man gjorde tidligere.

Bøger, bøger og flere bøger

Hvis du har fået implementeret den smukkeste bogreol i dit hjem, så skal du ud og have fundet en masse gode og smukke bøger, som kan pynte reolen. Og desværre kan bøger være ret så dyre. Men det betyder ikke, at det ikke er muligt, at finde bøgerne billigere andre steder. Desværre er det sådan, at bøger ofte er langt dyrere hos boghandlere, fordi de sætter en ære i at have kendskab til bøgerne, forfatterne og kunne vejlede kunderne til de rigtige bøger. Samtidig skal de betale lønnen til de ansatte og leje af lokaler. Derfor koster bøger i boghandlere ofte meget mere. Men de selv samme bøger kan ofte findes andre steder meget billigere.

Smukt hjem, klogt hoved

Det er godt for os at læse. Det er sundt. Når vi læser får vi aktiveret hjernen, og det er aldrig skidt. Men nu behøver bøgerne ikke gemmes væg inde på værelser, hvor de aldrig bliver set, og hvor man ikke inspireres til at læse dem igen. Nu hvor det er blevet moderne at have bogreoler fremme i stuen eller andre rum som vises frem, har det skabt en ny lyst til at læse hos mange, fordi de hver gang de ser bøgerne på reolen får lyst til at læse noget mere. Så hop med på moden og få bygget din helt egen stilede reol, og bliv inspireret til at læse mere, og forsvind ind i en anden verden, eller bliv klogere på den du er i.