Indret et mindre badeværelse på bedste vis

Badeværelser kommer i alle mulige forskellige størrelser. Mens nogle er store, er andre små. Har du et mindre badeværelse i dit hjem, kan det være, at du døjer med at få styr på indretningen. For hvordan indretter du et mindre badeværelse på bedste vis? Det kan du få idéer til her.

Køb et møbel til under håndvasken

At have et møbel under håndvasken er en rigtig god idé på et mindre badeværelse. I dette møbel kan du placere alt lige fra tandbørste og tandpasta til cremer og så videre. Det er en fordel med disse ting på badeværelset, men det kan være svært at få plads til et møbel andre steder end under håndvasken, hvis pladsen er trang.

Udnyt pladsen bag døren på badeværelset

Pladsen bag døren på badeværelset bliver ofte ikke udnyttet. Men på et mindre badeværelse er det essentielt, at alt bliver udnyttet på bedste vis. Du kan vælge at hænge knager op på døren til håndklæder og morgenkåber.

Vælg en brusevæg i glas i stedet for et bruseforhæng

Endnu en mulighed er, at du vælger en brusevæg i matteret glas i stedet for et bruseforhæng. En brusevæg i glas kan være med til at få rummet til at fremstå mere lyst og åbent, hvilket er en fordel.

Desuden lader matteret glas lyset kommet igennem, mens det samtidigt giver en følelse af privatliv. Og dette er naturligvis et plus, hvis du bruger denne type glas til din brusevæg.

Brug hjørnehylder i brusekabinen

Sidst men ikke mindst er det værd at overveje at placere hjørnehylder i brusekabinen til shampoo, balsam, badesæbe m.m.