Hvilken måltidskasse bør du vælge?

vælg den rettemåltidskassemad

Har I besluttet jer, at I skal prøve de der måltidskasser, som I ser så mange reklamer for? God idé. Men inden I vælger, så læs denne guide, så I ved, hvad I skal huske og være opmærksom på.

Husk udløbsdatoen 

De fleste måltidskasser kommer med spændende opskrifter og gode råvarer. Det betyder, at du skal være villig til at kaste dig ud at lave et nyt måltid, hver gang du skal spise fra måltidskassen. Og da varerne er økologiske friske varer, skal du også huske, at lave maden samme uge, som du får dem leveret. Har du pludselig en længere arbejdsdag, er syg eller andet, der stopper dig eller din partner fra at lave maden et par gange om ugen, risikerer i at maden bliver dårlig, og desværre må kasseres.

Et alternativ kunne være en måltidskasse, hvor maden er lavet for dig, og blot skal opvarmes, med en naturlig lang holdbarhed.

Spis varieret og vær klar på, at lave ny ret – også når du er træt efter arbejde

Der er dem, hvor det at prøve nye opskrifter giver dem energi. Det er som en opdagelsesrejse, hvor selve rejsen er lige så vigtig som målet. Måltidskasserne består af måltider sammensat af dygtige madentusiaster, så du har en stor sikkerhed på kvaliteten af den endelig ret, hvis du følger opskriften.Og hvis du finder glæde i at følge opskrifter, vil du nok ikke finde det udfordrende. Men hvis du ikke af natur finder nye opskrifter fra en kogebog og laver nye retter, vil du måske finde det en smule overvældende pludselig at skulle læse og lave mad på samme tid. 

Et alternativ er at finde ud af, hvem du er, og hvad du ønsker at spise, og så købe en måltidskasse, der indeholder retter der passer til dit behov. Er du på udkig efter en vegansk måltidskasse? Er du helt fortabt i italiensk mad, så vil italiensk måltidskasse måske være et bedre alternativ. Retten består blandt andet af onepot måltider og lækre pastaretter.

Abonnement eller ej?

Har du lyst at ændre din hverdag, således at du langt oftere skal lave mad med opskrift? For når ændrer måden du laver mad, er det unægtelig en livsstilsændring. Nøjagtig som at få et kæledyr. Det forpligter flere gange om ugen. For nogen virker det. For andre er det bare nemmere at kunne åbne et køkkenskab, finde en ret, der skal hældes i en gryde eller fylde en kasserolle med vand, og sætte noget vand til at koge. Og det er uden den viden om, at der kommer med om et par dage, som man skal lave, for ikke uønsket bidrage til madspild.

Hvis du vælger en abonnementsløsning, så husk at være realistisk. Vil du virkelig lave nye retter hver dag, eller er det bare rart en gang imellem at kunne lave noget nyt og anderledes, uden at se hele din hverdag blive ændret?