Kom myrerne til livs med professionelle produkter

Kom myrerne til livs med professionelle produkter

Kom myrerne til livs med professionelle produkter, der er findes flere effektive midler på markedet der kan tage kampen op. Der er både til indendørs og udendørs brug, så mulighederne er mange.

Kom myrerne til livs med professionelle produkter, uden CVR. nr.

Det er muligt at købe myregift produkter uden CVR. nr. Det betyder ikke at du skal gå på kompromis med produktet, det er yderst effektive og resultatgivende produkter du kan finde. Det er også muligt at købe produkter med CVR. nr. Det er de samme produkter, som professionelle skadedyrsbekæmpere benytter sig af.

 

Kom myrerne til livs med professionelle produkter, der kan benyttes inde, som ude. Du kan læse om de enkelte produkter, når du klikker på det enkelte produkt. Her får du en uddybende beskrivelse af produktet, hvad midlet indeholde og hvordan det skal anvendes.

Kom myrerne til livs med professionelle produkter, til indendørs og udendørs brug

Det findes flere produkter indenfor begge områder, som du kan vælge imellem, det er hvad der passer bedst til dit problem. 

 

Af professionelle produkter til udendørs brug er der blandt andet udvandings midler eller spray form. Udvandingens produktet kan benyttes i bedet, græsplænen og på fliserne. Spray formen kan benyttes, hvis de ubudne gæster finder vej til havebordet. Den kan med fordel også bruges mod myg og fluer.

 

Til indendørs brug er der blandt andet lokkedåser, spray eller gel til udlægning. Gelen har en stor tiltrækningskraft på myrerne, som kan lægges nær indgangshullet til boet eller i en lokkedåse til opstilling. Lokkedåserne kan benyttes alle steder i hjemmet, da det kun er myrerne der kommer i kontakt med giften. 

Sæt ind mod myrerne før de kommer ind i hjemmet

Oplever du aktivitet ude i din have, er det vigtigt at du sætter hurtigt ind. Jo hurtigere du kommer problemet til livs, jo større sandsynlighed er der for, at de ikke trænger ind i huset. Så undgår du myre plagen indenfor og udenfor, hvilket betyder at du kan nyde din sommer myrefri.