Legetøj i træ fra Kid’s Concept

Forskelligt legetøj fra Kid's Concept

Kid’s Concept er et populært brand med alverdens legetøj til ethvert barn. Her kan man finde et kæmpe udvalg af forskelligt legetøj til enhver smag, og barnet vil med sikkerhed blive glad for hvad end der ender på børneværelset fra Kid’s Concept. Legetøjet er skabt med et ønske om at give barnet endeløse lege så hverdagen aldrig bliver kedelig.

Brandets fine produkter og legetøj kan købes mange steder. Deres produkter er meget populære, og dermed kan man altså nemt finde deres legetøj og få det hjem til barnet. Kid’s Concept giver mulighed for endeløs leg og en sjov hverdag til ethvert barn.

 

Mange forskellige muligheder

Kid’s Concepts legetøj er endeløst, og de åbner op for tonsvis af lege. Når det gælder deres legetøj i træ, er vi under en af deres specialiteter. Kid’s Concept er geniale til at skabe sjovt legetøj i træ, som barnet bare ikke kan få nok af at lege med. Meget af deres legetøj lægger op til rollelege som de fleste børn er vilde med – og her kan der også nemt være flere af vennerne med.

  • ABC puslespil

Til de helt små er der dette ABC puslespil som vil være en sjov leg for barnet der er i gang med at lære alfabetet og de forskellige bogstaver at kende. Med dette puslespil vil det ikke kun være sjov og ballade, men her vil der være en blanding af leg og læring som vil være til gavn for barnet i fremtiden.

  • Balancecykel fra serien NEO

En balancecykel er det bedste aktivitetslegetøj man kan give til sit barn. Barnet vil elske at suse afsted på cyklen og mærke vinden i håret når der er fart på. Cyklen er med gummidæk så den nemt kan køre inden for uden at lave mærker i gulvet, men kan også kære enkelte steder udendørs.

  • Bagesæt fra serien Kid’s Hub

Dette bagesæt er perfekt til den lille bager der findes i barnet. Her kan der laves småkager, brød og en masse andet. Barnet vil leve sig ind i rollen og vil nu være en rigtig bager der bager forskellige ting til forældrene. Så kan barnet have sit helt eget bageri på børneværelset og have en sjov leg med det.

 

Derfor er rollelege godt for barnet

Som eksempelvist med bage-sættet vil rollelege nemt kunne blive en del af barnets hverdag med Kid’s Concepts produkter – og dette vil på ingen måde være en dårlig ting, tværtimod. De mange produkter leder op til sjove lege, og legene vil være gode for barnet nu og fremadrettet.

Med rollelege bliver barnet åbnet op for universet omkring ham/hun – hvordan forskellige brancher af arbejder fungerer, hvordan verden udenfor hjemmet er, og hermed også forstår hvordan verden egentlig fungerer.

Med rollelege vil barnet blive ledt op til at forstår verden udenfor og indeni barnet selv. Ved at lave rollelege med andre vil barnet få gode sociale kompetencer og få det godt med andre mennesker. Rollelegene vil være en vigtig del af fælleslegene, og det vil være barnet en sjov og lærerig oplevelse at prøve.