Lille bryggers? Her er 3 gode råd til en smart indretning

Bryggerset er ofte et overset rum, men alligevel er det et af hjemmets vigtigste. Men fordi rummet forener så mange funktioner, og samtidig er småt, så er der mange, der finder det problematisk at indrette det. Kan du nikke genkendende til det? Så får du 3 gode råd til en pæn og praktisk indretning af det lille bryggers.

Gør brug af højskabe

Er du så heldig at have et lille bryggers i dit hjem, så handler det om at udnytte kvadratmeterne til fulde. Indretningen skal naturligvis passe til dine daglige rutiner i bryggerset. Bruger du for eksempel rummet til at ordne vasketøj? Så kan du for eksempel investere i et par højskabe, hvor du kan gemme disse hårde hvidevarer såsom vaskemaskine og tørretumbler.

Vi ved alle sammen godt, at vaskemaskinen ikke nødvendigvis er særlig pæn at se på. Og der er et par klare fordele ved at gemme den væk:

  • Der skabes ekstra plads til opbevaring.

  • Du får mere gulvplads.

  • Vaskemaskinen bliver en del af skabsindretningen.

Opsæt hylder på de tomme vægge

Mangler du opbevaringsplads i bryggerset, og har du masser af tom vægplads? Så kan du med fordel hænge nogle hylder op i forskellige højder og længder. Ved at udnytte vægpladsen, så får du dit rod væk fra gulvet og op i højden. Det skaber bedre overblik, når du befinder dig i rummet.

Få rummet til at synes større?

Det kan være svært at indrette det lille bryggers, uden at indretningen kommer til at fremstå rodet. Der findes dog et par måder, hvorpå du kan skabe illusionen af et større bryggers:

  • Hæng et eller flere spejle om i rummet.

  • Udnyt dine tomme vægge ved at investere i høje skabsløsninger.

  • Mal gerne væggene i en lys farve. En mørk farve kan hurtigt få rummet til at synes mere dunkelt og småt.