Nye Mecalac-maskiner med VA-bom

Det franske mærke Mecalac er kommet med to nye spændende gravemaskiner i form af to modeller med VA-bom.

Der er tale om en model på bælte samt en model på hjul, som har VA-konstruktionen. Det der gør denne opbygning ideel, er, at den tillader en bedre arbejdsvinkel, hurtigere bevægelse samt en større kraft end man kender det fra de mere traditionelle modeller. Alt dette får man endda uden at gå på kompromis med udstyret, da de nye modeller fint gør brug af gaffel og andet tilbehør.

VA-bommen kendes ellers traditionelt mest fra netop hjulgraveren, der har todelingen. Men som et led i at bedre kunne understøtte markedet, har Mecalac konstant fokus på at tilpasse deres maskiner til brugernes behov. Du kan blandt andet se flere af deres maskiner på https://kiesel.dk/vare-kategori/mecalac/gravemaskiner/ – altså på Kiesels hjemmeside, da denne forretning har agentur på mærket.

En anden vidnesbyrd for Mecalacs evne til at skabe innovative produkter er deres gravemaskine med roterende arm. Her er der tale om en maskine, hvor man kan dreje hele armen på gravkoen og dermed grave fra siden! Tiltag som disse skaber hele tiden nye anvendelsesmuligheder, da det dermed bliver muligt at komme ind på mere snævre områder og fortsat få klaret de nødvendige graveopgaver.

Spørg eksperten

Hvis du som virksomhed har spørgsmål til de smarte Mecalac maskiner eller vil undersøge dine muligheder for at finde en model, der kan løse specifikke opgaver, kan du kontakte Kiesel A/S.

Virksomheden har agentur på mærket og har et indgående produktkendskab. Det betyder, at de kan forklare om fordelene, fremvise maskinen og demonstrere styringen af den.

De flotte gule maskiner produceres af virksomheden med hovedsæde i Frankrig. Deres maskiner er i god tråd med kravene på det skandinaviske marked, da producenten er god til at lytte til de krav, der er netop her. Derfor er maskinerne ved at opnå en rask stigende popularitet.