Vælg den rigtige Hyster truck

hyster truck

Hyster truck er for rigtig mange fagfolk svaret på kvalitet og god komfort. Det kan være svært at vælge hvilken Hyster truck, der passer til dine behov.  Da der ofte er tale om en lidt større investering, når der skal indkøbes nye Hyster truck til virksomheden, er det altid rart at kunne rådgive sig med et hold af dedikerede Hyster truck specialister. Hvis du gerne vil gøre dig nogle overvejelser hjemmefra, inden du skal ud at investere, er der heldigvis nogle generelle råd og retningslinjer du kan rette dig efter.

For at have en nogenlunde idé om hvilken Hyster truck, du skal vælge, bør du kende svaret på følgende spørgsmål:

  • Hvor meget last skal din Hyster truck køre med i det daglige?
  • Er det sværvægtslast?
  • Hvor mange timer om dagen skal din truck være i gang?
  • På hvilke overflader og i hvilket miljø skal din nye truck køre? Er det indendørs eller udendørs? Er det vådt, glat eller ujævnt?
  • Hvordan og hvornår og hvor meget tid kan du sætte af til vedligeholdelse og reparation?
  • Hvor og hvor meget tid om dagen kan du nye truck lade op, hvis du overvejer en eltruck?

Eldrevet Hyster truck?

Især anno 2022 er det et væsentligt spørgsmål at spørge sig selv samt overveje grundigt, hvilken type Hyster truck man vil investere i, når det kommer til brændstof. Er det en eltruck eller en truck med forbrændingsmotor, du skal have? Dette er et væsentligt spørgsmål, da grøn energi og grøn omstilling for erhverv fylder rigtig meget for mange virksomheder. Har I nogle grønne mål I skal indfri og opfylde, så kan en eltruck være et vigtigt skridt på vejen. Hyster elektriske trucks er komfortable og robuste, selvom de ikke er ligeså beregnet til sværvægt som de Hyster truck der kører på forbrændingsmotor.   Af denne årsag er det meget vigtigt at du kender til dine behov for din Hyster truck – hvor meget skal den kunne trække og hvor meget skal den arbejde hver dag? Med i dine overvejelser skal du nemlig have overvejelserne omkring opladning. Dette kan med fordel gøres udenfor arbejdstiden, såfremt dette er muligt. Spørg en Hyster truck specialist til råds, hvis du har spørgsmål til trucken.

Har du alternativt adgang til solenergi, vindenergi eller lignede, så er eltrucken en rigtig god investering for dig og din virksomhed. Så sparer du nemlig en post på brændstof.

Hyster truck til indendørs kørsel

Mangler du en Hyster truck, der kun skal køre indendørs, kan du med fordel også vælge en eltruck, da disse gerne må bruges indendørs. Der er klare regler for brug af en truck med forbrændingsmotor indendørs, hvor udluftningen skal være helt i top.

Vi håber at du har fået mere indblik i hvilken Hyster truck du skal kigge efter, når du skal investere i en ny Hyster truck til erhvervsbrug.  Eller ikke mindst hvilke parametre du bør have tal på og viden om, når du skal tale med Hyster truck specialist, som kan rådgive dig om hvilken truck, der passer bedst til dig.