Så nemt er det at spare penge i budgettet

Vil du gerne spare penge og på den måde træffe de mest fornuftige valg i en tid med prisstigninger? Så bør du tage et kig inden for hos Velkommen – her er det nemlig muligt for dig at indgå en lang række fordelagtige aftaler. Se siden her og opdag dine muligheder for billigere strøm, varme, forsikringer og mobil.

Har du styr på elpriserne?

For det første bør du tjekke op på dine elpriser og dermed din pris pr. kwh. Ofte findes der nemlig et billigere alternativ, hvorfor der kan være mange penge at spare, når vi har behov for strøm i hjemmet. Det er således ikke altid nok at slukke for lyset, lade TV’et stå på standby og skifte alle hjemmets pærer ud til enten elsparepærer eller LED.

Mange vælger også at skifte deres traditionelle bil ud med en elbil. På den måde er der nemlig ingen udgifter til brændstof. I stedet skal du blot lade din bil op med strøm, og så er den klar til at køre. Har du en sådan bil, bør du få installeret en ladestander i hjemmet, så du altid kan komme på arbejde om morgenen. Find din ladestander hos Velkommen og få samtidig billig strøm.

Få den billigste varme

Du bør også tage et kig på din varmeregning. Varmen er nemlig ofte en stor synder i hjemmet, hvorfor det for mange godt kan betale sig et investere i en varmepumpe. For selvom omkostningen samt installationen kan synes dyr nu, så er det en udgift, der vil tjene sig ind. Med en varmepumpe bruger du fra Jordens naturlige ressourcer, når du skal have lune rum og varmt vand i hanerne.

I stedet for en varmepumpe kan du også bruge naturgas, hvis du er gaskunde. Og hos Velkommen finder du altid markedets billigste naturgas med en variabel gasaftale.