Sådan mindsker du støj på et stort kontor

På et stort kontor med mange mennesker er det helt almindeligt, at der opstår støj og larm. Dog er det ikke nogen god ting, for det giver koncentrationsbesvær og unødvendige forstyrrelser på kryds og tværs. Derfor er det en fordel at forsøge at mindske den støj på den ene eller anden måde.

Men hvordan gør du egentlig bedst muligt det?

Beklæd vægge og lofter med akustikpaneler

Akustikpaneler har netop til formål at dæmpe støj og gøre lyden i et rum mere behagelig. Akustikpaneler er noget, du kan sætte på både vægge og lofter. Det behøver ikke at være noget, der forstyrrer dit kontors indretning. Faktisk er mange akustikpaneler lavet således, at de pynter på dine vægge. Derfor tager det ikke fokus fra din indretning. Tværtimod er det en praktisk løsning mod støj, som samtidig ser flot og stilrig ud.

Find akustikpaneler her.

Sæt små skillevægge op

Hvis der er flere kontorpladser på ét kontor, så virker det meget forstyrrende, hvis der ikke er noget, der skiller dem ad. Derfor er skillevægge en rigtig god løsning. Skillevægge er med til at tage noget støj, men er samtidig med til at gøre det nemmere for den enkelte at koncentrere sig.

Skillevægge kommer i flere forskellige designs og størrelser. Derfor handler det bare om at finde nogle, der passer til dit kontor.

Indret med nogle flere ting

Generelt er det sådan, at jo flere ting der er i et lokale, desto mindre rumklang og støj er der. Hvis dit kontor er forholdsvis tomt, så er det en god idé at indrette med nogle flere ting. Det er nemlig med til at tage den værste rumklang. Specielt er det godt at indrette med nogle tæpper og ting på dine vægge. Det er især noget af det, der virker mod støj.