Bor du i en gammel bygning som trænger til at blive restaureret?

Danmark er et lille land, der er forankret i en rig kulturarv med bygninger og monumenter, der går flere hundreder af år tilbage. Disse elskede levn fra historien står stadig i dag, selv om mange af dem har brug for restaurering på grund af deres alder og langvarig udsættelse for elementerne. Især de mange slotte rundt om i landet – såsom Kronborg Slot, det historiske hjemsted for Shakespeares Hamlet. Det er dog ikke kun de gamle slotte, som kan trænge til en kærlig hånd, men også helt almindelige beboelsesejendomme og huse, med hundreder af år på bagen. Til dette får man brug for en restaurerings arkitekt. Hvis man aldrig har haft brug for denne type arkitekt, kan det være svært at vide hvor man skal starte. Det kan du finde ud af her.

Find et arkitektfirma igennem dit netværk

Et af de bedste steder at starte, uanset om man skal finde et arkitektfirma eller en vinduespudser, er i ens eget netværk. Det kan snildt være, at man kender nogen som også har haft brug for denne specielle type arkitekt og derfor kan anbefale et bestemt firma. Det kan også virke den anden vej, at dit netværks erfaringer kan advare dig mod et bestemt firma. Uanset, så er dit netværk det bedste sted at starte.

Find et arkitektfirma på internettet

Har man ikke heldet med sig i sit netværk, så kan man i stedet tage internettet i brug. Det er den hurtigste, nemmeste og mest effektive måde, men har den ulempe, at man på forhånd ikke kan vide, om firmaet er det rette. For at finde et firma på internettet, skal man blot ind på Google og søge. Herefter kan man gennemgå de mange sider, med forskellige arkitektfirmaer, for at finde frem til det helt rigtige firma.