Sådan finder du den bedste fællesvaskeriløsning

I en stor ejendom med mange boliger er det en fordel med et fællesvaskeri. Hvis du udlejer boliger, hvor der ikke er egen vaskesøjle, så er et fællesvaskeri en god løsning. Det kræver blot, at du finder den rette vaskeriløsning, der passer til netop din ejendom.

Det får du nogle gode tips til her.

Find ud af hvor meget plads du har

I en ejendom med flere boliger handler det om at finde det helt rigtige sted, når det gælder et fællesvaskeri. Det skal være et sted, hvor alle har let ved at komme til. Ofte fungerer det rigtig godt i en kælder, mens andre har en separat bygning til det.

Det skal blot være et sted, hvor der er plads til den rigtige mængde vaskemaskiner og tørretumblere. Det går nemlig hverken, at der er for få eller for mange.

Undersøg dine muligheder for vaskeriløsninger

Der er naturligvis flere forskellige muligheder, når det kommer til vaskeriløsninger. Det vigtigste ved et fællesvaskeri er, at det skal være holdbart. Det er noget, der bliver brugt af mange forskellige mennesker, så det kræver nogle stabile og holdbare maskiner, der holder til lidt af hvert.

Derfor er det også værd at bruge tid på at finde en løsning af god kvalitet. Hvis du får hjælp af en forhandler, får du rådgivning i at finde en løsning, der passer til netop din ejendom. Der er nemlig forskel på en institution og en boligforening f.eks.

Overvej et møntvaskeri

Når du laver et fællesvaskeri, er det også nødvendigt at beslutte, om det skal være gratis for din ejendoms beboere, eller om det skal koste noget. I mange tilfælde er det en fordel med et møntvaskeri, fordi det får det hele til at køre bedre rundt økonomisk. Det vil sige, at alle hver især betaler for sit eget forbrug.