Gør entréen nem at rengøre

Er du træt af at have en entré, der hele tiden ser beskidt og nusset ud? Det kan være svært at holde en entré fin og ren, hvis du har en stor familie. Det konstante rend ud og ind ad døren giver en del trafik, der i særdeleshed efterlader sine spor på gulvet. Men hvad kan du gøre for, at det bliver nemmere for dig at rengøre din entré, når det er nødvendigt?

Sørg for at have klinker på gulvet i entréen

Først og fremmest bør du sørge for at have klinker på gulvet i entréen. Klinker er nemlig hurtige og nemme at rengøre, så du ikke skal bruge en masse tid på det. Du kan ofte bare tage en våd klud med lidt universalrengøringsmiddel og tørre gulvet over i en ruf. Derefter ser gulvet pænt og rent ud igen. 

Hæng skoreoler og skabe op på væggen

For at du nemt kan komme til at gøre gulvet rent, bør du hænge skoreoler op på væggen. Der skal være luft under dem, så du kan komme til at gøre ordentligt rent på ingen tid. Familiens medlemmer skal nu bare sørge for at sætte deres sko på plads i skabene, når de ikke bruger dem. 

Ligger der normalt skoletasker og alt muligt andet på entrégulvet? Så bør du undersøge, om der er plads til et skab eller en reol, hvor de kan være i eller på. Både skabe og reoler skal også være væk fra gulvet, så du nemmere kan komme til med gulvskrubben.