Hvornår kan man algebehandle

Hvornår kan man algebehandle

Hvornår kan man algebehandle er der flere der flere der spørger om. Svaret er mere eller mindre hele året rundt. Men som udgangspunkt er det bedst fra det tidlige forår og frem til sidst på efteråret.

Hvornår kan man algebehandle overflader

Som sagt er det muligt at behandle mere eller mindre hele året, afhængig af overfladen og vejret. Er det din terrasse der skal algebehandles har alge behandleren specialfremstillet udstyr. Dette specialfremstillede udstyr kan opvarme vandet, der benyttes til algebehandlingen, til 130 grader. Det opvarmede vand vil smelte sneen eller isen der måtte ligge på overfladerne. 

 

Algebehandlingen bliver ikke forringet af årstiden, men det er ikke alle type overflader det anbefales at algebehandle hele året. Når overflader algebehandles afhænger det også nogle gange af vejret. 

 

Eksempelvis når taget bliver algebehandlet, foregår det i samspil med vejret. Algemidlet bliver sprøjtet på taget, hvorefter det har en kemisk reaktion på algerne. Efter 2-3 uger er algerne dræbt og i samspil med vejret, bliver de fjernet fra taget. Det kan tage fra 2-6 måneder før du kan se resultater, det afhænger af hvor voldsomt angrebet er. 

Algebehandling af overflader

Det anbefales at lade dine overflader algebehandlet en gang om året, specielt dit tag. Årsagen til anbefalingen er at det kan forhindre algernes rodnet i, at forplante sig ned i overfladerne materiale. Det gør at du slipper for knækkede tagsten, flækkede fliser, utæt tag og grimme plamager på dine terrasser.

 

I sidste ende er det en investering der betaler sig for dig, som husejer. Det sikre at du slipper for store omkostninger i sidste ende. Endvidere vedligeholder og forlænger du også dine overfladers levetid. Det er en miljøbevidst handling, der gør at du spare på naturens ressourcer

Kontakt

Det er muligt at kontakte de forskellige algebehandlere og høre, hvad de anbefaler. Endvidere kan du også få en uforpligtende pris på algebehandling. Det er muligt at købe algebehandlings pakker, der er billige løsninger for dine overflader. Ydermere kan der tilbydes årlige algebehandlinger på abonnement, så dine overflader er sikret i mange år fremover.