Elementstøtter til byggeri

Har du brug for elementstøtter til et byggeri? Mange benytter elementstøtter i forbindelse med nyt byggeri, og når man arbejder med beton. Du kan læse nærmere om elementstøtter, herunder om mulighederne for at leje elementstøtter.

Lej elementstøtterne og spar penge

En billig og smart løsning er at leje elementstøtterne, hvilket gør, at du kan spare penge, som du i stedet kan bruge på byggeriet. Ved at benytte dig af elementstøtter leje kan du få vejledning, så du får de rette elementstøtter, samt opbevaring af disse. En anden mulighed end elementstøtter leje er, at du selv køber dem. Her bør du være opmærksom på, at elementstøtter ikke er billige at købe, hvilket du kan tage med i dine overvejelser i forhold til, hvorvidt du ønsker at leje dem.

Forskellige elementstøtter og funktioner

Uanset om du vælger elementstøtter leje eller at købe, bør du være opmærksom på, at de fås i forskellige størrelser og funktioner. Der fås tunge elementstøtter, som kræver hjælp af kran. Ydermere er der elementstøtter med en lav egenvægt, som gør dem lettere og dermed flytbare.

Når det kommer til længden, fås de fra 1,8 m og helt op til 18,5 m. Flere af elementstøtterne kan længdeindstilles.

Fordele ved at anvende elementstøtter

Der er flere fordele ved at anvende elementstøtter, som du kan blive klogere på ved at læse videre her.

  • Elementstøtter øger sikkerheden under byggeriet, da de er enormt robuste og skaber en sikker konstruktion, imens der arbejdes. De gør endda montagen hurtigere.

  • Vælger du løsningen med elementstøtter leje, slipper du for at bruge et større beløb. De er nemlig dyre at købe for nye, og det er derfor en klar fordel at leje dem, hvis du ikke skal benytte elementstøtterne fremadrettet.

  • De er fleksible og lette at anvende, da flere af elementstøtterne kan reguleres i længden og dermed kan tilpasses ud fra dine behov og byggeriet.