Tid til nye havefliser i haven? Her er 3 gode råd!

Har du gået og tænkt over, at fliserne i din have ikke er, hvad de har været? Om end en dybdegående rens i mange tilfælde kan friske fliserne op igen, så vil der komme et tidspunkt, hvor det ikke længere er nok.

Så hvis du skal på jagt efter nye fliser til haven, får du her et par råd, der kan være behjælpelige i den forbindelse.

Hvilket udseende går du efter?

Du kan få mange forskellige slags fliser. De varerier i alt lige fra farve, størrelse, materiale, form med videre. Derfor bør du overveje, hvilket udseende du går efter. For dit valg af flise har stor betydning for din haves endelige look.

Hvor stor skal flisen være?

Fliser fås i en bred variation af størrelser lige fra 30×30 til 60×90 fliser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse haveflise du skal vælge, så er det altid en god idé at besøge en forretning nær dig, der forhandler havefliser. Så kan du få syn for sagen. Det gør det meget nemmere at vurdere størrelserne på de forskellige fliser.

Du bør ligeledes huske at måle op i din have, så du er sikker på, at den størrelse flise du vælger, passer godt ind i din have. Hvis det ikke er 60×90 fliser men 60×60 fliser, du er på udkig efter, så find udvalget af 60×60 fliser hér.

Få hjælp til at lægge havefliserne

Har du prøvet at lægge fliser før, kan du spare nogle penge på arbejdskraft ved at lægge fliserne på egen hånd.

Hvis du ikke selv er en haj til at lægge fliser, kan det dog godt betale sig at få en anden til at klare arbejdet for dig. Denne løsning vil sikre dig et perfekt slutresultat og en have, der fremstår yderst præsentabel.