Reklameartikler til dit kontor

Der findes mange forskellige typer reklameartikler, som du kan have på dit kontor. Du kan vælge at have kuglepenne, notesblokke eller magneter med dit firmalogo på. Dette vil være med til at promovere din virksomhed og øge kendskabet til dit brand. Du kan også uddele disse genstande som gaver til kunder eller potentielle kunder. Vi har listet 3 yderligere reklameartikler, som du kan have på dit kontor. Læs med her nedenfor, og lad dig inspirere.

Kaffekrus med firmalogo

Et kaffekrus med dit firmalogo kan være en god måde til at brande dig selv på. Du kan have kaffekrusene stående fremme i mødelokalet, i jeres køkken eller ved indgangen til dit kontor, så dine kunder kan se dem. Du kan selv være med til at sætte dit eget præg på din kop med tryk. Det vil sige, at du selv kan bestemme hvilket skrift eller logo, der skal være på kruset. Det kan være i samme farveskala, som du bruger i din virksomhed generelt. Du kan bruge krusene som reklamegaver til dine kunder, hvis I skal til messe, konference eller et andet arrangement, hvor dine kunder vil være til stede. Det er en fin måde at sprede kendskabet til dit brand og få dit navn ud til alle! Vælg mellem forskellige størrelser på dit krus, så det passer perfekt til jer. 

T-shirts med firmalogo

En anden god måde at promovere din virksomhed på er ved at få T-shirts med dit firmalogo trykt på dem. Du kan selv bære T-shirt eller få dine medarbejdere til at bære dem. Dette er en god måde at vise sammenhold i din virksomhed og fremme dit brand på. Hvis I sælger noget specifikt i jeres virksomhed, så kan I få det som logo på jeres T-shirts. Du kan også give T-shirts væk som gaver til nye kunder eller trofast kunder, der er loyale overfor din virksomhed. Det er en fantastisk måde at fremme dit brand og øge kendskabet til din virksomhed på. Du vil kunne vælge mellem flere forskellige slags T-shirts i forskellige længder, i flere farver og naturligvis i flere størrelser, så der er en T-shirt til enhver kropstype. 

Visitkort med firmainformation og logo

Selvfølgelig må du ikke glemme visitkort! De er uundværlige for enhver virksomhed. Det er nok en af de mest vigtige ting, du kan have på dit kontor. Du kan få dit firmalogo og oplysninger trykt på dem, så potentielle kunder nemt kan komme i kontakt med dig. Visitkort er en fantastisk måde at promovere dit brand på og gør det nemt for folk at huske dit navn og dine kontaktoplysninger. De er også de er meget praktiske at have med på kontoret, så du hurtigt kan dele dem ud, når du møder en ny person. Det vil også være visitkort, du skal medbringe hvis du skal på konference eller messe. Hvis du kommer i snak med en ny potentiel kunde, så er det vigtigt, du kan give din information videre til dem.