Lej et lagerhotel til den manglenede plads

Mangler du plads til alle dine ting? Føler du, at du er ved at vokse ud af din lejlighed eller dit hus? Så kan det være, at du skal have dig et lagerhotel. Det lyder meget fancy med ordet hotel, men virkeligheden ved det, er bare, at det er et sted, hvor du i lang tid kan opbevare dine ting. Længere er den ikke. Så mangler du plads, kan du få plads til det udenfor dit hus med et lagerhotel! Så har du for mange ting, eller kan du godt lide at bruge en masse plads. Dette skal du ikke se som en dårlig ting. Du skal bare vide, at der findes gode ting udenfor din lejlighed, og at du kan leje et lagerhotel!

Når pladsen ikke er der, kan man altid finde den et andet sted

Hvis du gå rundt og har en masse ting, så giver det god menig, at du leder efter at opbevare det et andet sted. Nå man finder en dejlig bolig, så har man jo lyst til at bygge mere ind i den. Man har lyst til at udvide. Man har lyst til at få flere ting ind og aldrig tænke på, at der måske ikke er uendelig plads. Så når man begynder at få en masse ting, pludselig ser man, at der ikke er plads til alting. Og så kan man enten begynde at skille sig af med tingene, eller man kan begynde at leje et lagerhotel.

Det lyder måske meget mere fancy end det egentlig er. Et lagerhotel er ikke nødevendigvis et hotel af et lager. Men eftersom at du lejer det, ligesom du ville et værelse på et hotel, når du er på ferie og skal opbevare dig selv et sted i den tid, du er afsted, så sal du opbevare dine ting her i en hvis tid. Og derfor hedder det et hotel. Det får det også bare til at lyde meget mere lækkert. Hvem har ikke lyst til at befinde sig på et hotel? På samme måde, hvem har ikke lyst til at opbevare deres ting på et lagerhotel?

Hvad har du at opbevare?

Du skal i hvertfald ikke tænke på, hvad du kan opbevare på et lagerhotel. Der er ingen grænser. Du kan opbevare hvad end du har lyst til, der er ingen grænse for, hvad der er for meget eller hvad der er for lidt.