Få sikret din virksomhed mod indbrud

Har du oplevet, at der har været indbrud i din virksomhed? Det er irriterende for både dig og dine medarbejdere at møde ind til om morgenen. Men det giver også en utryghed samt en masse besvær med dit forsikringsselskab. Så hvad kan du gøre for at forsøge at undgå indbrud i din virksomhed igen?

Kom godt i gang med tyverisikring

At tyverisikre din virksomhed har en præventiv effekt. Når indbrudstyven ser, at en virksomhed er sikret på flere måder, bevæger vedkommende sig højst sandsynligt videre til en anden virksomhed, der ikke er tyverisikret. Du kan altså sende et stærkt signal til samtlige indbrudstyve ved at sikre din virksomhed på følgende måder:

  • Invester i en tyverialarm

Du kan eksempelvis investere i en tyverialarm, der giver lyd fra sig, når der er en tyv på spil. Det er en god idé at koble tyverialarmen til en vagtcentral, der hurtigst muligt kommer forbi din virksomhed, hvis det er nødvendigt. En tyverialarm generer tyven ved at stresse ham eller hende.

  • Gør brug af rullejalousier

Du kan også gøre det besværligt for en indbrudstyv at få adgang til din virksomhed ved at gøre brug af rullejalousier foran vinduer og døre. Et rullejalousi fås i flere forskellige sikringsklasser. De forskellige sikringsklasser er en indikator for, hvor modstandsdygtigt rullejalousiet er i forhold til indbrudsforsøg.

  • Sæt overvågning op og afspær med hegn

Du kan ydermere sætte overvågning op både udenfor og indenfor, da det har en afskrækkende effekt. Det er desuden en god idé at gøre det synligt, at der er videoovervågning ved at sætte skilte op rundt omkring. Du kan også afspærre din virksomheds område med hegn.