Nærværende totalløsning indenfor IT-sikkerhed

Med en agil arbejdsplads er din forretning forberedt på forandringer internt såvel som eksternt. En totalløsning indenfor IT-sikkerhed indebærer komplet digitalisering og sammenkobling af værdifuld data i overskuelige datamiljøer, som alle de rigtige mennesker kan tilgå uden problemer. Cyber Security er i dag vigtigere end nogensinde. Mange virksomheder mærker i dag konsekvenserne af dårlig it-sikkerhed, fordi de bliver udsat for hackerangreb. Hvis man får forbundet alle aktiver i en samlet løsning, slipper man for at opleve komplikationer. En skræddersyet totalløsning lige, som er tilpasset virksomhedens behov og ønsker, kan få medarbejderne til at opnå en bedre kommunikation internt og dermed lettere være effektive og levere den rigtige mængde data, til tiden. 

Cyber- og informationssikkerhed er vigtige indsatsområder

Informationssikkerhed handler ikke kun om at sikre information mod uautoriseret adgang. Informationssikkerhed er grundlæggende praksis for at forhindre uautoriseret adgang, offentliggørelse, registrering eller ødelæggelse af information. Oplysninger kan være fysiske eller elektroniske. Information kan være alt som er dine detaljer, eller vi kan sige din profil på sociale medier, dine data i mobiltelefon og meget andet. 

Ai og Machine learning kan være med til at automatisere processer i sikre datamiljøer. Det handler om at forstå din forretning heraf Machine Learning, ved metodisk at anvende dataværktøjer til at bearbejde en given problemstilling i virksomheden. Ved at behandle din data på den mest hensigtsmæssige måde, kan der skabes en holdbar performance og en effektivisering af din forretning. 

Unit-it tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder og hjælper virksomheder med at skabe softwareløsninger, der gavner den enkelte forretning. Der udarbejde strategiske forslag, så der ikke er nogen tvivl om hvordan den nye database sammensætning fungerer. Det skal hjælpe til at optimere og strukturere den interne software, så der bliver skabt værdi ud fra relevant data.