Pas på dig selv og dine medarbejdere ved at undgå tunge løft

Uanset om du er virksomhedsejer eller medarbejder, så er det vigtigt at have det rette materiel og de rigtige maskiner og værktøjer. Det gælder ikke mindst, når det vedrører løft og flytning af tunge ting. Her kan en palleløfter hjælpe dig og dine kolleger.

En palleløfter kan nemlig klare det hårde arbejde for dig, og de er også kraftige, pålidelige og holdbare. Specielt hvis du arbejder inden for byggebranchen eller industrien, kan det være ekstra rart med nogle hjælpende hænder i form af materiel og andre maskiner og værktøjer, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde. På den måde vil du skåne dig selv og dine kolleger.

Hvilke typer af palleløftere findes der?

Måske er du lidt i tvivl om, hvilke palleløftere der egentlig findes på det danske marked, men her kan vi hjælpe dig. Der findes forskellige typer, og hvilken en palleløfter, du har brug for, kommer an på hvad dit behov er.

Overordnet set kan du finde palleløftere inden for tre forskellige typer, og det er følgende:

  • Manuelle palleløftere

  • Elektriske palleløftere

  • Sakseløftere og højtløftere

Der er forskellige funktioner for hver af de tre typer, og der er fordele og ulemper ved alle tre. Når du vælger en palleløfter, er det derfor en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvad den skal bruges til, og om det f.eks. er vigtigt, at din nye palleløfter kan betjenes uden at være afhængig af strøm, eller om den helst ikke skal være manuel.

Andre ting du bør overveje, inden du køber en palleløfter, er f.eks. løftekapacitet, og hvorvidt palleløfteren er støjsvag/lydløs. Hvis den f.eks. skal bruges i en butik, må den sikkert gerne være lydløs/støjsvag, men hvis den skal bruges på et lager, gør det måske ikke noget, hvis den ikke er lydsvag. Andre overvejelser kan f.eks. være farve og gaffellængde.