Gør huset salgsklart

Skal du til at sætte dit hus til salg? Så er du sikkert interesseret i at få den bedst mulige pris for det. Vi har derfor her samlet nogle gode råd til, hvordan du i samarbejde med en dygtig murer, f.eks. ML Murerservice, kan gøre dit hus mere værd over for potentielle købere.

Nyt badeværelse

Huskøbere foretrækker et nyt badeværelse frem for et ældre og nedslidt et af slagsen. Hvis du derfor har et ældre hus med et ældre badeværelse, kan det derfor sagtens betale sig at investere i et nyt (billigt) badeværelse. Langt de fleste nye boligejere ønsker nemlig ikke at gå i gang med større renoveringer, når de overtager et nyt hus, og her kan et nyt badeværelse skrue prisen på huset op.

Ekstra badeværelse

Børnefamilier har som regel et ønske om to badeværelser – og det er også noget, de er villige til at betale for. Hvis du derfor har et ekstra lille rum eller måske et pulterrum, som ikke bliver brugt, kan det sagtens betale sig at omdanne dette til et ekstra badeværelse. Det kan både skyde prisen i vejret og samtidig tiltrække flere potentielle købere.

Nyt køkken

Ligesom med badeværelset, så ønsker nye boligkøbere ikke at investere i et hus med et køkken, der skal skiftes – eller hvis de gør, ønsker de i hvert fald en lavere pris for huset. Et nyt (men billigt) køkken kan derfor vise potentielle købere at der ikke skal foretages større renoveringer lige med det samme, og det har en positiv indvirkning på for det første husværdien og i sidste ende naturligvis også salgsprisen.

Bedre isolering

Klimaet betyder mere og mere, og så er nye huskøbere naturligvis også interesserede i lave varmeomkostninger. Heldigvis er der meget, man kan gøre for at sikre bedre isolering af boligen. Man kan f.eks. investere i hulmursisolering, nye vinduer, nye døre eller nyt tag. Lave varmeomkostninger er meget værd, men her skal du naturligvis prioritere den løsning, der bedst kan svare sig på dit hus, så du ikke ender med at betale for en masse forbedringer, som du ikke kan tjene hjem i et hussalg igen.