Gør-det-selv med borhamre

borehammer-carl-ras-vaerktoej

Hvornår skal du bruge en borehammer?

Borhammeren er perfekt til, når du skal løse hårdere boreopgaver. Med sin kraftige motor kan den nemt håndtere beton, sten og hårde mursten. Desuden kan du med mejselfunktionen hurtigt og nemt nedbryde fliser og beton. Og når du skal lave store huller, f.eks. til rørgennemføringer i murværk, er borehammeren klar til opgaven. Du skal bare sørge for ikke at bruge den til træarbejde eller skruearbejde – det er det, en skruetrækker er beregnet til!

Hvilken borehammer skal jeg vælge?

Leder du efter en holdbar og kraftfuld borehammer, der gør dine projekter lettere? Makita DHR171Z 18v borehammer er et godt valg. Med sit ledningsløse design har du mere frihed til at bevæge dig rundt, mens du arbejder. Desuden gør det vibrationsdæmpende gummi den mere behagelig at bruge.

Er der forskel på SDS og SDS-Plus?

Der findes to varianter i fæstet: SDS-Plus og SDS-Max. Den største forskel ligger i størrelsen af de to varianter, derudover er de så godt som ens i udførelsen. Du vil stort set altid kunne bruge en borehammer til langt de fleste gør det selv-opgaver med SDS-Plus-fæste.

Hvad er forskellen på en borehammer og en slagboremaskine?

Hvis du leder efter en kraftfuld maskine, der nemt kan bryde igennem beton og mursten, skal du ikke lede længere end til borehammeren. Dette fantastiske værktøj er mere kraftfuldt end en slagboremaskine, hvilket gør det perfekt til alle de borebehov, du måtte have. Vær forsigtig, når du bruger borehammeren på mursten, da de er mere skrøbelige end beton.